top of page

Sloepverhuur De Uilenburg

Zeilboot, SUP, tourboot huren vanaf deze locatie:

Sloepverhuur de Uilenburg in Hommerts biedt een prachtige en unieke ervaring om de Friese meren en kanalen te verkennen. Met onze vloot van ruime en comfortabele sloepen, zijn ze de perfecte keuze voor gezinnen, vriendengroepen, koppels of individuele avonturiers.

 

Hommerts is gelegen in het hart van de Friese meren, omringd door adembenemende landschappen en pittoreske dorpjes. Vanaf Sloepverhuur de Uilenburg kunt u rustig de omgeving verkennen, en genieten van de frisse lucht en het kabbelende water. U kunt zelf een route uitstippelen en ontdekken wat Friesland te bieden heeft.

 

De sloepen bij Sloepverhuur de Uilenburg zijn van hoge kwaliteit en voorzien van alle comfort die nodig is voor een onvergetelijke dag op het water. Ze variëren in grootte en zijn geschikt voor 5 personen. 

 

Bij Sloepverhuur de Uilenburg staat gastvrijheid hoog in het vaandel. Het team staat klaar om u te voorzien van alle informatie en advies die u nodig heeft voor uw dag op het water. Ze bieden ook een vaarbewijsvrije cursus aan voor degenen die niet eerder hebben gevaren. Zo kunt u met vol vertrouwen aan uw vaartocht beginnen.

 

Als u op zoek bent naar een ontspannen en unieke manier om Friesland te verkennen, dan is Sloepverhuur de Uilenburg de perfecte keuze. Dus waar wacht je nog op?

 

Boek uw sloep vandaag nog en ontdek de schoonheid van Friesland vanaf het water.

TIP:

Wil niet een dag huren maar meerdere dagen? Ook dit is mogelijk vanaf deze locatie. TIP: Neem je tent mee en verblijf op deze prachtige camping!

TIP: Kies bij stap 2 een picknickmand voor onderweg!

Anker Uilenburg

Sloep reserveren:

bottom of page