top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRobin de Vries

Varen vanuit Joure

Bijgewerkt op: 13 jun.

Als je op zoek bent naar een geweldige manier om het mooie Friesland te ontdekken, dan is het huren van een sloep in Joure zeker een aanrader. Met onze nieuwe, luxe sloepen, kun je genieten van een ontspannen dagje op het water.


Onze sloepen zijn uitgerust met alles wat je nodig hebt, inclusief een picknickmand gevuld met de lekkerste hapjes en een fles heerlijke wijn om van te genieten terwijl je vaart. En het beste van alles is dat vanuit Joure, vanuit Joure vaar je langs Douwe Egberts en vaar je met gemak naar Langweer (binnen 45 minuten) en het centrum van Sneek (binnen 60 minuten).


Met onze sloepen kun je genieten van de prachtige natuur van Friesland, terwijl je ontspant en tot rust komt op het water. Of je nu met vrienden of familie bent, of gewoon lekker in je eentje wilt genieten, het huren van een sloep in Joure is de perfecte manier om Friesland te verkennen.


Onze sloepen zijn gemakkelijk te manoeuvreren en je hebt geen speciale vergunningen of vaarbewijzen nodig om ze te besturen. Dus waar wacht je nog op? Kom naar Joure en huur een van onze luxe sloepen voor een heerlijke dag op het water en geniet van alles wat deze prachtige provincie te bieden heeft.

51 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page