top of page
  • Foto van schrijverSloepverhuur

Ontdek de Adembenemende Schoonheid de Luts!

Bijgewerkt op: 12 jun.
vertrekpunt: Camping de Wetterspetter, Indijk.

Je avontuur begint bij Camping de Wetterspetter, gelegen aan het Heegermeer. Hier kun je een sloep huren die geschikt is voor maximaal 5 personen.


Slotemeer en Balk:

Vanuit Indijk vaar je naar het prachtige Slotemeer, een schilderachtig meer omringd door groene oevers. Geniet van de rust en stilte terwijl je over het kalme water glijdt. Vervolg je reis naar het charmante stadje Balk, waar je kunt aanleggen en de pittoreske straatjes kunt verkennen. Geniet van een hapje en een drankje in een van de gezellige restaurants aan het water voordat je verder gaat.


De Luts en Prachtige Wyldemerk:

Vanuit Balk vaar je verder naar de Luts, een betoverend kanaal dat bekend staat om zijn weelderige flora en fauna. Laat je verrassen door de rustige en idyllische omgeving terwijl je door het kronkelende water navigeert. Vervolg je reis naar de prachtige Wyldemerk, een uitgestrekt meer omgeven door groene bossen. Neem de tijd om te genieten van de natuurlijke schoonheid en maak een verfrissende duik in het heldere water voordat je je reis voortzet.


Fluessen:

Je volgende stop is de Fluessen, het grootste meer van Friesland. Dit adembenemende watergebied biedt eindeloze mogelijkheden voor ontspanning en verkenning. Vaar langs kleine eilandjes, bewonder zeilboten die in de verte voorbijglijden en geniet van het panoramische uitzicht op het omringende landschap. Het is de perfecte plek om even voor anker te gaan en te genieten van een picknick aan boord van je sloep.


Terug naar Camping de Wetterspetter:

Na een dag vol avontuur en ontdekking is het tijd om terug te keren naar Camping de Wetterspetter.11 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page